Systemutveckling

Vi erbjuder duktiga konsulter inom teknisk projektledning, systemutveckling och integration. Våra konsulter är erkänt kompetenta och ansvarstagande personer. Våra tekniska projektledare och utvecklare kan jobba såväl ”traditionellt”, som med de senaste metoderna inom Agile-projektledning.

Genom våra egna konsulter och vårt nätverk av underkonsulter, kan vi erbjuda både enskilda resurser i era projekt men även åta oss hela projekt eller delprojekt.

Inom programmering jobbar vi främst med .NET och Java. Vi kan erbjuda allt ifrån duktiga IT-arkitekter till rena programmerare.

Vi erbjuder tjänster inom följande områden:

 • Systemarkitekter
 • Utvecklare
 • Offshoreutveckling

Systemarkitekter

Olika system har olika kravbilder och därför behöver man anpassa teknisk arkitektur och design. Våra systemarkitekter arbetar tillsammans mer er för att hitta rätt egenskaper för just era behov, allt för att på bästa sätt få fram ett väl fungerande system. Våra systemarkitekter har arbetat med många olika typer av system med vitt skilda krav. Att jobba med olika ramverk och strukturer, som till exempel SOA, är naturligt för våra konsulter.

Förutom att ta ansvar för den tekniska delen av projektet i fråga om design och teknikval, ingår i rollen också att kunna stötta utvecklarna i deras arbete. En systemarkitekt från Concendo deltar oftast även själv i utvecklingsarbetet.

Utvecklare

Hos Concendo hittar ni konsulter med djupa kunskaper både inom utveckling och förvaltning av såväl administrativa som tekniska system.
Vi har konsulter som varit verksamma inom ett flertal områden, exempelvis:

 • Bank- och finans
 • Hälso- och sjukvård
 • Läkemedel
 • Mobil underhållning
 • Offentlig verksamhet
 • Resebranschen
 • Telecom

Våra medarbetare har alla lång erfarenhet och har arbetat med olika projektmodeller och metoder som t.ex. PPS, PROPS, RUP och SCRUM.

Offshoreutveckling

Concendo tillhandahåller offshorekompetens inom mjukvaruutveckling. Genom våra partners förser vi våra kunder med tillgång till duktiga utvecklare i Indien och Litauen. Vi använder oss av en kombination av onshore projektledning och offshore programmering.

Tänker ni flytta er utveckling eller drift offshore?
Vi har gedigen erfarenhet av utveckling offshore och har även deltagit i hela processen vid utflyttning av IT-drift från Sverige till Indien. Vi kan därför projektleda utflyttningsprojekt eller fungera som rådgivare.

Föredrar ni att ha utvecklingen near-shore?

Vi har erfarenhet av utveckling ”Near-Shore” och kan därför se till att de bästa förutsättningarna för ett lyckat projekt finns på plats redan från början. På så sätt påskyndas projekten tidsmässigt och kostnaderna för er hålls nere. Vi kan till exempel hjälpa er med hela projekt eller delprojekt när det gäller .NET-utveckling. Genom våra erfarna utvecklare i Baltikum, kan ni få fördelarna av ”Near-shore”-utveckling. Det vill säga ett lägre pris, men samtidigt närheten geografiskt och kulturellt. Utveckling sker på plats i Baltikum, men vid behov, till exempel vid start av ett nytt samarbete, finns det givetvis möjligheter för närvaro i Sverige. Har ni ett pågående projekt eller ett ett som snart skall starta ? Hör i så fall av er till oss på Concendo för en förutsättningslös diskussion, där vi kan se om det finns möjligheter till ett framgångsrikt samarbete!

amerika 682

Kontakta oss

henrik
Henrik Widén
070-5986971
gunnar_ny
Gunnar Widén
070-6628881

info@concendo.se
Besöksadress:
Södra Catalinagränd 33A, Täby
Postadress:
Virkesgränd 9, 183 63 Täby

På gång

Projektledare CRM

 • Skall ni upphandla och/eller införa ett nytt CRM-system. Anlita en projektledare från oss på Concendo IT. Vi…

 • Utveckla near-shore!

 • Utveckla ”near-shore” i Litauen – hög kvalitet till låga priser! Vi kan erbjuda erfarna konsulter till mycket…

 • IT-support!

 • Vi erbjuder lokal IT-support från 650 kr/timme. Concendo hjälper er att sköta IT-frågorna så att ert företag…