Utveckla near-shore!

Utveckla ”near-shore” i Litauen – hög kvalitet till låga priser!

Vi kan erbjuda erfarna konsulter till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi har tillgång till ett nätverk med ett stort antal utvecklare inom olika områden: Java, .NET, m.m.

Utvecklingen görs på plats i Litauen, Därigenom de låga priserna. Under kortare perioder kan ni även hyra in utvecklare med placering i Sverige om så önskas.

Vi erbjuder två olika modeller:
1. Ni anlitar våra konsulter på löpande räkning och styr dem helt själva. Vi hjälper till med att ta fram CV på olika konsulter enligt era specifikationer och står för avtal och uppföljning av deras leverans.
2. Ni anlitar oss för ett specifikt utvecklingsuppdrag. Vi står för hela leveransen eller de delar som ni vill ha hjälp med. Detta kan göras på löpande räkning vilket oftast är mest prisvärt. Om ni hellre vill ha ett fast pris inleder vi uppdraget med att ta fram en kravspecifikation. Kostnaden för kravspecifikationen varierar beroende på uppdragets omfattning.

Genom att anlita Concendo får ni hjälp med allt det praktiska och avtalsmässiga med att utveckla ”near-shore”. Stora fördelar med utveckling i Litauen är den geografiska närheten och likheterna i kultur som gör att kommunikation ofta är enklare än med utveckling t.ex. i Indien.

Har ni ett pågående projekt eller ett ett som snart skall starta? Hör i så fall av er till oss på Concendo för en förutsättningslös diskussion, där vi kan se om det finns möjligheter till ett framgångsrikt samarbete!

Kontakta oss för mer information eller boka ett möte! Maila till info@concendo.se eller ring Henrik Widén på 070-5986971 eller Gunnar Widén på 070-6628881.

Kontakta oss

henrik
Henrik Widén
070-5986971
gunnar_ny
Gunnar Widén
070-6628881

info@concendo.se
Besöksadress:
Södra Catalinagränd 33A, Täby
Postadress:
Virkesgränd 9, 183 63 Täby