Karriär

Vi söker dig med erfarenhet inom IT, t.ex. systemutveckling, infrastruktur, arkitektur eller projektledning och som vill utvecklas tillsammans med oss i Concendo. Vi tror att du redan idag jobbar som konsult, men känner att du vill få nya utmaningar och ser fördelen med att arbeta i ett mindre bolag. Du vill ha större möjligheter till att själv påverka din utveckling och vilken typ av uppdrag som du vill jobba med. Vi tror också att du vill ha en större andel av de intäkter som du drar in. Vi kan erbjuda två olika upplägg av samarbete – dels som anställd och dels som partner i vårt nätverk.

Anställning

Som anställd hos Concendo har du till att börja med en grundlön. Du får sedan dessutom del av intäkterna när du har uppdrag hos kund. Eftersom vi är ett mindre bolag med liten overhead i form av administration kan vi därigenom hålla en högre ersättningsnivå än de flesta andra konsultbolag.

Partnerskap

Som partner till Concendo får du tillgång till vårt breda kontaktnät. Om du är på jakt efter nytt uppdrag, så hjälper vi dig att matcha din profil mot våra kunders behov. Du har kanske redan idag ett eget aktiebolag och i så fall agerar du som underkonsult till oss. Är du idag anställd men är sugen på att prova på att bli egen så kan vi hjälpa dig igång med ditt eget företag.

Nästa steg

Låter detta intressant? Skicka i så fall ett personligt brev och din CV till info@concendo.

Kontakta oss

henrik
Henrik Widén
070-5986971
gunnar_ny
Gunnar Widén
070-6628881

info@concendo.se
Besöksadress:
Södra Catalinagränd 33A, Täby
Postadress:
Virkesgränd 9, 183 63 Täby

På gång

Projektledare CRM

  • Skall ni upphandla och/eller införa ett nytt CRM-system. Anlita en projektledare från oss på Concendo IT. Vi…

  • Utveckla near-shore!

  • Utveckla ”near-shore” i Litauen – hög kvalitet till låga priser! Vi kan erbjuda erfarna konsulter till mycket…

  • IT-support!

  • Vi erbjuder lokal IT-support från 650 kr/timme. Concendo hjälper er att sköta IT-frågorna så att ert företag…