Projektledare CRM

Skall ni upphandla och/eller införa ett nytt CRM-system. Anlita en projektledare från oss på Concendo IT.

Vi har erfarenheten, metoderna och verktygen som bidrar till ett lyckat projekt.
Läs mer

Utveckla near-shore!

Utveckla ”near-shore” i Litauen – hög kvalitet till låga priser!

Vi kan erbjuda erfarna konsulter till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi har tillgång till ett nätverk med ett stort antal utvecklare inom olika områden: Java, .NET, m.m.

Utvecklingen görs på plats i Litauen, Därigenom de låga priserna. Under kortare perioder kan ni även hyra in utvecklare med placering i Sverige om så önskas.

Vi erbjuder två olika modeller:
1. Ni anlitar våra konsulter på löpande räkning och styr dem helt själva. Vi hjälper till med att ta fram CV på olika konsulter enligt era specifikationer och står för avtal och uppföljning av deras leverans.
2. Ni anlitar oss för ett specifikt utvecklingsuppdrag. Vi står för hela leveransen eller de delar som ni vill ha hjälp med. Detta kan göras på löpande räkning vilket oftast är mest prisvärt. Om ni hellre vill ha ett fast pris inleder vi uppdraget med att ta fram en kravspecifikation. Kostnaden för kravspecifikationen varierar beroende på uppdragets omfattning.

Genom att anlita Concendo får ni hjälp med allt det praktiska och avtalsmässiga med att utveckla ”near-shore”. Stora fördelar med utveckling i Litauen är den geografiska närheten och likheterna i kultur som gör att kommunikation ofta är enklare än med utveckling t.ex. i Indien.

Har ni ett pågående projekt eller ett ett som snart skall starta? Hör i så fall av er till oss på Concendo för en förutsättningslös diskussion, där vi kan se om det finns möjligheter till ett framgångsrikt samarbete!

Kontakta oss för mer information eller boka ett möte! Maila till info@concendo.se eller ring Henrik Widén på 070-5986971 eller Gunnar Widén på 070-6628881.

IT-support!

Vi erbjuder lokal IT-support från 650 kr/timme. Concendo hjälper er att sköta IT-frågorna så att ert företag blir mer säkert, effektivt och tillgängligt.

Behöver ert företag:
– Professionell IT-support av arbetsdatorer, servrar, nätverk och skrivare
– Rådgivning och hjälp vid anskaffande och införande av nya system
– Stöd vid inköp och installation av nya datorer och annan IT-utrustning
– Hjälp med drift eller val av driftleverantör
– Någon som ser över ert IT-stöd och tar ett helhetsåtagande på IT-miljön

Vi kan fungera som er IT-avdelning och hjälpa till med planering, inköp, installation och support. Allt till en rimlig kostnad! Vi finns lokalt i Stockholm och är snabbt tillgängliga, har bra priser, hög servicenivå och tar ett stort ansvar för att ert IT-stöd fungerar problemfritt. Läs mer under Drift & Support.

Att anlita oss är kostnadseffektivt – ni anlitar oss i den omfattning Ni behöver.
Kontakta oss för ett möte via mail eller på telefon 08-7596430.

Apputveckling

Vill du ha applikationer utvecklade för IPhone eller Android? Vi kan utveckla åt dig med hög kvalitet till lågt pris!

Vi kan åta oss helhetsuppdrag och ta hand om hela kedjan från att omvandla dina önskemål till krav och sedan genomföra arbetet fram till leverans till dig. Vi kan också stå för enbart utvecklingsresurser om du behöver förstärkning i ditt eget projekt.

För kortare projekt med mindre omfattning har vi riktigt duktiga utvecklare i Sverige. De har lång erfarenhet i branschen och kan både app-utveckling och server-utveckling för mer avancerade lösningar.

För längre projekt har vi tillgång till erfarna utvecklare i Litauen som kan utveckla till mycket bra priser. Vi finns på plats med projektledning i Sverige, vilket innebär att du alltid har tillgång till en lokal kontaktperson att diskutera med. Vi har i Concendo flerårig erfarenhet av utveckling med offshore-resurser och vet hur man bäst utnyttjar möjligheterna som detta ger.

Genom att anlita oss sänker ni era utvecklingskostnader rejält utan att ge avkall på kvaliteten.

Kontakta oss för mer information eller boka ett möte om ni har ett specifikt projekt som ni skulle vilja diskutera med oss. Maila till info@concendo.se eller ring Henrik Widén på 070-5986971 eller Gunnar Widén på 070-6628881.

Kontakta oss

henrik
Henrik Widén
070-5986971
gunnar_ny
Gunnar Widén
070-6628881

info@concendo.se
Besöksadress:
Södra Catalinagränd 33A, Täby
Postadress:
Virkesgränd 9, 183 63 Täby